längesen

28 NOVEMBER, 2012
Alldeles för länge sen jag skrev nu, har inte ens varit här inne och kollat sen jag skrev sist. Har känt mig så oinspirerad och har därför inte orkat lägga någon energi på att försöka hitta på något att skriva. Men just nu fick jag lite längtan efter det! Jag ska nämligen börja julpynta lite nu och tänkte att det kan vara kul att dela med sig av det. Jag har varit ute och plockat granris  med mamma och inhandlat lite fina blommor. På Spotify spelar jag min jullista för den där härliga, varma och glada känslan i kroppen! Ska lägga upp lite bilder när jag har kommit igång!
 
 

14:58 . 3 KOMMENTARERvide

05 NOVEMBER, 2012
Vill aldrig stiga upp ur sängen när jag sover i dessa lakanen. Vi fick dem i julklapp förra året av mormor och morfar och finns att köpa på Åhléns. Kvalitén är helt ljuvlig. Kanske ska önska mig ett set till..
 

12:34 . 0 KOMMENTARERUppsättning.

04 NOVEMBER, 2012
Håret har äntligen växt lite och nu är det lättare att sätta upp håret igen. Denna uppsättningen gillar jag!

20:35 . 2 KOMMENTARERLukta gott

03 NOVEMBER, 2012
Emils föräldrar är ju här i helgen och vi fick försenad förlovningspresent, nämligen fler Iittalaglas. Så nu har vi 12 av varje i rödvins-, vitvins- och vattenglasen från serien Essence. Jag fick också en försenad födelsedagspresent. Denna parfymen från DKNY. Luktar så gott!
 

10:44 . 1 KOMMENTARERFrukost

02 NOVEMBER, 2012
En stadig frukost börjar jag denna dagen med. Snart är det nämligen dags för tenta i Grundläggande Marknadsföring. Känns himla nervöst faktiskt, men nu får det gå som det går och vi får hoppas på det bästa helt enkelt! När tentan är över är det dags att bege sig hemåt för att städa och laga mat. Emils föräldrar kommer från Trelleborg och ska bo här i helgen. Boeuf bourguignon ska vi laga för första gången. 
 
Hemgjord müsli är det dessutom. Denna gången blev den faktiskt väldigt god. 

09:05 . 0 KOMMENTARERClinique

01 NOVEMBER, 2012
Jag har använt Clinique rengöringsprodukter ganska länge och har alltid upplevt ett fint resultat. Nu har det dock skett en förändring i min hy och jag har fått lite orenheter i ansiktet, därför byter jag ut den serien jag brukar ha (serien för blandhy) och provar Cliniques Anti-Blemish Solution. Köpte ett litet resekit till att börja med för att se hur det känns efter några veckor. Åhléns hade också ett erbjudande som jag inte kunde stå emot. Denna lilla söta plåtlådan med produkter, värd 750 kr, fick man med sig genom att välja en Clinique-produkt till. En foundation blev det då, i samma serie som rengöringen.

22:00 . 2 KOMMENTARER